Жените и исляма, или какво вдъхнови случилото се на Нова година в Кьолн?

by sometcriticalhoughts

В последните няколко дни се говори (и пише) много за случилото се в Кьолн на Нова година, когато на площада до главния вход на кьолнската гара, тълпа от мъже извърши множество опити за изнасилвания и сексуални посегателства. Както вече споменах темата се обсъжда надълго и нашироко- дали участниците са мюсюлмани, дали са бежанци, колко са били и така нататък. Но след като по последни данни се оказа, че повечето участници наистина са били сирийски бежанци (тоест най-вероятно мюсюлмани), много от тези въпроси стават излишни. Така че да се концентрираме върху нещо по-важно, а именно какво вдъхновява тълпа млади, прави и миролюбиви (, защото нали исляма е религия на мира) мюсюлмани да излезнат на Нова година, за да изнасилват и да създават хаос?

Е, ако питаме глупавите ни политици и много от още по-глупавите им избиратели и защитници на исляма, то сигурно за това са виновни немските жени, които очевидно не знаят как да се държат прилично на публични места. Все пак и бежанците имат чувства, идват от война и им се иска да получат женски ласки и като видят всичките тези жени, чийто коси напълно безсрамно се развяват в зимната нощ… Какво друго да направят? Но стига толкова с тези бълнувания, да се върнем към реалността. Изобщо не е изненада, че тези хора се отнасят така с жените, все пак следват думите на Аллах записани в „най-перфектната“ книга на всички времена (Корана) и примера на най-великия мъж раждал се някога (Мохамед). За тези, които още мислят, че тази книга и живота на този човек са били изпълнени с мир и любов, ще споделя няколко цитата отнасящи се за жените.

Коран (4:11)- „Повелява ви Аллах за вашите деца: за мъжкото е дял, колкото за две женски. А ако са повече от две жени, за тях са две третини от оставеното… 

Коран (2:282)- „…И вземете за свидетели двама от вашите мъже, а ако не са двама, да бъдат мъж и две жени от свидетелите, за които сте съгласни, та заблуди ли се едната, другата да й напомни… “

Коран (24:31)- „И кажи на вярващите жени да свеждат поглед и да пазят целомъдрието си, и да не показват своите украшения освен видното от тях, и да спускат покривалото върху пазвата си, и да не показват своите украшения освен пред съпрузите си или бащите си, или бащите на съпрузите си, или синовете си, или синовете на съпрузите си, или братята си, или синовете на братята си, или синовете на сестрите си, или жените [вярващи] или [слугините], владени от десниците им, или слугите от мъжете без плътски нужди, или децата, непознали още женската голота. И да не тропат с крак, за да се разбере какво скриват от своите украшения. И се покайте пред Аллах всички, о, вярващи, за да сполучите!“

Коран (2:223)- Вашите жени са като нива за вас. И отивайте при нивата си, както пожелаете, и подготвяйте се отнапред, и се бойте от Аллах, и знайте, че ще Го срещнете! И благовествай вярващите!

Да видим първо какво научихме от думите на Аллах- жените са по-маловажни от мъжете, трябва да са забулени и да не гледат мъжете в очите и освен това съпрузите им могат да жънат нивите си, когато си пожелаем. Последното наистина звучи просташко, но не съм го измислил аз. Цитати от Хадисите по темата, могат да се намерят тук, и няма да ги споделям в този текст, защото не успях да им намеря превод на български. Но както виждате, с бежанците ние си внасяме култура, в която на жените се гледа като на второстепенни граждани. И какво очакваме, че хората живяли досега спрямо правила като споменатите по-горе изведнъж ще прегърнат западните ценности и свободи и ще се откажат от това, което вярват, че бог им заповядва. Да не са луди? Та, нали за такова нещо ще бъдат наказани от него с вечни мъчения в ада.

Сигурно вече се чудите къде са в този момент всичките феминистки борещи се през цялото време с несъществуващите проблеми, създавани от несъществуващия патриархат. Те, разбира се, са заети с по-важни неща като новата реклама на Protein World или смятат за по-разумно да обвинят мъжете родени в Германия за случилото се на нова година. Е наистина няма много логика в това твърдение, но те нямат навика да боравят с логика.

Та Честита Нова година и честито на Германия, на феминистките и на всичките „добронамерени“ политици, вървите в правилната посока, ако целта ви е да направите Германия едно по-неприятно, по-политически коректно, по-несигурно и несвободно място. А за всички все още мислещи, че с бежанската криза и с исляма всичко си е наред, имам следния въпрос- наистина ли си смятате, че хората идващи от култура, в която изнасилването се наказва с убийство с камъни, и то не за извършителя, а за жертвата, ще се впишат перфектно в Европа? В Европа, където жените имат равни права с мъжете. В Европа, където голяма част от ценностите ни директно противоречат на идеологията на исляма. Ако мислите така, помислете пак, докато още не е късно!

Advertisements